Skip to main content

Latest news from IAHD

IAHD courses are world-wide.
The latest news from our instructors can be found here.

All news items are placed in the original supplied language.

IAHD in Egypte December 2021

Op Friday, 17 December 2021.

IAHD in Egypte December 2021
De IAHD in nu al meer als 20 jaar in Egypte vertegenwoordigd. Onze duikcenters begeleiden mensen met Beperking (met verschillende niveaus) bij hun duiken. Ze zorgen voor het plezier en belevenis in de onderwaterwereld van Egypte.

Bij ons bezoek in December hebben wij contact gehad met de CDWS (officiële duikorganisatie van Egypte) en verschillende mogelijkheden van een coöperatie voorgedragen. De CDWS was erg geïnteresseerd in de organisatie en ondersteuning die IAHD kan geven. Wij hopen, dat wij dit in het komend jaar met onze duikcenters in Dahab, Sharm el Sheikh, Hurghada, Safaga en Marsa Alam kunnen realiseren.

Gelijktijdig hebben wij de tijd gehad om duikcentrums te bezoeken. Tijdens ons verblijf zijn we op grootte interesse van de duikcenters gestuit. Wij verheugen ons op het komende uitdagende jaar met verschillende Acties i.cm. de CDWS en onze duikcenters in Egypte

With over 25 years' experience in recreational diving you've come to the right place for the complete diving experience.

Anyone can learn scuba diving with us. Young or old, able-bodied or with physical or mental disabilities, you are welcome.

© 1993 IAHD
Site developed and structure maintenance by maindes
Data maintenance by IAHD