Skip to main content

Latest news from IAHD

IAHD courses are world-wide.
The latest news from our instructors can be found here.

All news items are placed in the original supplied language.

IAHD Op Duikvaker Beurs 2024 in Houten!

Op Saturday, 27 January 2024.

IAHD Op Duikvaker Beurs 2024 in Houten!

Op 3 en 4 februari 2024 zal de International Association for Handicapped Divers (IAHD) aanwezig zijn op de Duikvaker 2024 in Houten. De IAHD, een organisatie die zich inzet voor inclusieve duikervaringen voor mensen met een beperking, zal een opmerkelijke aanwezigheid hebben op het evenement dat duikliefhebbers jaarlijks bijeenbrengt.

IAHD is er om hun missie van duiken toegankelijk te maken voor iedereen te delen. De organisatie heeft een breed scala aan programma's ontwikkeld die duikers met een beperking in staat stellen de wonderen van de onderwaterwereld te verkennen en voor instructeurs die mensen met een beperking en hun assistenten willen opleiden.

Bezoekers van de Duikvaker kunnen uitkijken naar leuke sessies, waar IAHD-instructeurs en duikers met een beperking hun ervaringen zullen delen. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van speciale duikapparatuur die duikplezier voor mensen met verschillende fysieke uitdagingen mogelijk maken.

IAHD moedigt duikliefhebbers, instructeurs en duikscholen aan om de stand te bezoeken, vragen te stellen en zich te laten inspireren door het streven naar inclusiviteit in de duikgemeenschap. De organisatie hoopt op een positieve interactie en zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn over de mogelijkheden voor mensen met een beperking om van de onderwaterwereld te genieten.

Mis deze kans niet om meer te leren over de baanbrekende inspanningen van IAHD en om deel uit te maken van een duikgemeenschap die diversiteit en toegankelijkheid omarmt.

With over 25 years' experience in recreational diving you've come to the right place for the complete diving experience.

Anyone can learn scuba diving with us. Young or old, able-bodied or with physical or mental disabilities, you are welcome.

© 1993 IAHD
Site developed and structure maintenance by maindes
Data maintenance by IAHD