Skip to main content

Ultimas Noticias de IAHD

Los cursos de IAHD se desarrollan en todo el mundo.
Las ultimas noticias de nuestros instructores se puede encontrar aqui.

Todas las noticias se publican en el idioma original en que se reciben.

IAHD in Egypte December 2021

Op Viernes, 17 Diciembre 2021.

IAHD in Egypte December 2021
De IAHD in nu al meer als 20 jaar in Egypte vertegenwoordigd. Onze duikcenters begeleiden mensen met Beperking (met verschillende niveaus) bij hun duiken. Ze zorgen voor het plezier en belevenis in de onderwaterwereld van Egypte.

Bij ons bezoek in December hebben wij contact gehad met de CDWS (officiële duikorganisatie van Egypte) en verschillende mogelijkheden van een coöperatie voorgedragen. De CDWS was erg geïnteresseerd in de organisatie en ondersteuning die IAHD kan geven. Wij hopen, dat wij dit in het komend jaar met onze duikcenters in Dahab, Sharm el Sheikh, Hurghada, Safaga en Marsa Alam kunnen realiseren.

Gelijktijdig hebben wij de tijd gehad om duikcentrums te bezoeken. Tijdens ons verblijf zijn we op grootte interesse van de duikcenters gestuit. Wij verheugen ons op het komende uitdagende jaar met verschillende Acties i.cm. de CDWS en onze duikcenters in Egypte

Con mas de 25 años de experiencia en buceo recreativo, usted ha llegado al sitio indicado para completar su experiencia de buceo.

Todos pueden aprender a bucear con equipo autonomo con nosotros. Jovenes o adultos, con discapacidades fisicas, mentales o personas sin discapacidad, todos son bienvenidos.

© 1993 IAHD
Sitio desarrollado y mantenido por maindes
Datos mantenidos por IAHD